Producten

Schuilstallen

Je vindt onze stallen op veel plaatsen terug vinden in ons mooie Belgiƫ, maar daarom kan je ze misschien net niet duidelijk genoeg zien om je te overtuigen van hun stevigheid, stabiliteit en veiligheid.
Neem vandaag nog contact met ons op: alle modellen van de (schuil)stallen zijn steeds bij ons te bezichtigen.
De afstand naar ons filiaal te ver? Over gans Belgiƫ staan er mooie exemplaren van de schuilstallen. De nieuwe eigenaars zullen ze met plezier laten zien, uiteraard ook op afspraak.

Hooiruiven

Door onze jarenlange ervaring zelf met paarden te werken, hebben wij een selectie gemaakt van verschillende modellen van hooiruiven. Onder het motto 'only the best for the best' kunnen wij u een ruim gamma van hooiruiven aanbieden waarbij u als eigenaar snel van zal ondervinden hoe veilig ze zijn voor uw paarden en .. niet onbelangrijk .. hoe zuinig ze zijn met het verlies aan hooi.

Round Pen

Wilt u de cirkel voornamelijk gebruik om met jonge paarden aan de slag te gaan in het grondwerk, dan mag de diameter niet te groot zijn. U wilt namelijk een mooi evenwicht bewaren tussen de connectie met het jonge dier opbouwen en hem/haar het gevoel van vrijheid niet te ontnemen.

Of wilt u de cirkel gaan gebruiken om jonge paarden effectief te gaan rijden, of wilt u de kinderen wel het plezier van hun pony gunnen maar lijkt de piste u toch zo groot?

Allerlei

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel?
Misschien een zadelhouder om aan de panels van je round pen te bevestigen?
Wist u dat er ook tussen profielen bestaan om de aanhechting van 2 panels op een lange zijde te verstevigen, dit zijn T-profielen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x