Stallenbouw Utrecht

Silent Hill Ranch is gespecialiseerd in stallenbouw en ranch equipment in Utrecht. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Aarzel niet om contact op te nemen.

stallenbouw Utrecht

Stallenbouw en stalbenodigdheden Utrecht

Silent Hill Ranch is gespecialiseerd in stallenbouw en stalbenodigdheden of ranch equipment in Utrecht. Al onze producten zijn gemaakt van kwalitatieve, duurzame materialen. U kan bij ons terecht voor o.a. hooiruiven, schuilstallen, mobiele schuilstallen, weide afsluiting, weidetenten, een longeercirkel of roundpen, stalpanelen en stalwanden. Wij hebben zelf jarenlang met paarden gewerkt en weten dus perfect wat ze nodig hebben om gelukkig en gezond te zijn!

Silent Hill Ranch stallenbouw Utrecht

Silent Hill Ranch stallenbouw Utrecht

Silent Hill Ranch stallenbouw Utrecht

Hooiruiven

Hooiruiven zijn een belangrijk onderdeel van de verzorging van o.a. paarden, schapen, geiten, pony's en koeien. Ze bieden bescherming tegen weersinvloeden en houden de dieren warm en droog in Utrecht. Een goed ontworpen hooiruif kan ook helpen bij het voorkomen van ziektes en het verminderen van stress bij de dieren.

Silent Hill Ranch is gespecialiseerd in stallenbouw en hooiruiven voor paarden. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en bouwen volgens de laatste normen en veiligheidsvoorschriften. Onze hooiruiven zijn speciaal ontworpen om de dieren comfortabel te houden en te beschermen tegen weersinvloeden.

Wij hebben een klein model (2m x 2m) en een groot model (3m x 3m) in ons aanbod. Het kleine model is perfect voor twaalf paarden, terwijl het grote model voor wel veertien paarden geschikt is. Alle hooiruiven van Silent Hill Ranch zijn uitgerust met een veiligheidsbeugel aan het dak en een beschermingsbeugel ter hoogte van de liftlat. Bovendien kan u rekenen op een minimaal verlies aan hooi door de manier waarop de hooiruif opgebouwd werd. Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf in Utrecht voor de bouw van een hooiruif voor uw paarden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Interesse in onze hooiruiven paarden?
Aarzel niet om contact op te nemen met Silent Hill Ranch.

Contacteer ons✆ 0475 86 33 55

stallenbouw Utrecht - hooiruiven

Schuilstallen

Silent Hill Ranch is gespecialiseerd in de bouw van schuilstallen voor paarden in Utrecht. Wij begrijpen dat elke paardeneigenaar unieke behoeften heeft voor de verzorging en bescherming van hun paarden. Daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen voor schuilstallen, van vaste constructies tot mobiele schuilstallen en verplaatsbare schuilstallen.

Onze schuilstallen zijn speciaal ontworpen om paarden te beschermen tegen weersinvloeden en om hen een comfortabele en veilige plek te bieden om te rusten en te eten. De schuilstallen zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd metaal, wat ze roestvrij en krasbestendig maakt. Onze schuilstallen zijn daardoor ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De mobiele schuilstal is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: 3m x 3m, 4m x 3,6m en 4m x 7,2m. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar als carport, als opslagplaats voor diverse goederen en als schuilplaats voor paarden en andere dieren. Elke schuilstal kan optioneel uitgebreid worden met een deurpaneel. Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf in Utrecht voor de bouw van een schuilstal voor uw paarden, dan bent u bij Silent Hill Ranch aan het juiste adres.

Interesse in onze mobiele schuilstallen paarden?
Aarzel niet om contact op te nemen met Silent Hill Ranch.

Contacteer ons✆ 0475 86 33 55

stallenbouw Utrecht - schuilstallen

Longeercirkel of roundpen

Een longeercirkel of roundpen is een essentieel onderdeel voor de opleiding en training van paarden in Utrecht en bieden een veilige en controleerbare omgeving voor zowel paarden als ruiter of trainer. De diameter van de longeercirkel verandert naargelang het doel van de longeercirkel of roundpen.

Silent Hill Ranch is gespecialiseerd in de bouw van longeercirkels of roundpens voor paarden. Wij adviseren u dan ook graag m.b.t. de afmeting die voor u en uw paarden het meest geschikt zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld roundpens van 15m, 16m en 17m.

Alle longeercirkels kunnen uitgebreid worden met een deurpaneel. Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf in Utrecht voor de bouw van een longeercirkel of roundpen voor uw paard, dan bent u bij Silent Hill Ranch aan het juiste adres.

Interesse in een longeercirkel of roundpen?
Aarzel niet om contact op te nemen met Silent Hill Ranch.

Contacteer ons✆ 0475 86 33 55

stallenbouw Utrecht - longeercirkel of roundpen

Over Silent Hill Ranch

Silent Hill Ranch is gevestigd in Rillaar en is gespecialiseerd in stallenbouw en stalbenodigdheden of ranch equipment. Al onze producten zijn gemaakt van kwalitatieve, duurzame materialen. U kan bij ons terecht voor o.a. hooiruiven, schuilstallen, mobiele schuilstallen, weide afsluiting, weidetenten, een longeercirkel of roundpen, stalpanelen en stalwanden. Wij hebben zelf jarenlang met paarden gewerkt en weten dus perfect wat ze nodig hebben om gelukkig en gezond te zijn!

Aarzel niet om contact op te nemen indien u vragen heeft over onze producten en diensten of indien u graag een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Het team van Silent Hill Ranch staat klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Getuigenissen van klanten

Kristof en Leen geven super goede service, ze zijn een kei in duidelijke communicatie, hun producten zijn van een zeer goede kwaliteit en daarnaast zijn het gewoon ook super aangename, eerlijke en betrouwbare mensen!

Super degelijk materiaal om bij paarden te gebruiken. Gaat jaren mee. Super vriendelijke mensen!

Mooie stevige stallen en makkelijk geplaatst! Fijne mensen om zaken mee te doen.

We hebben onlangs een verplaatsbare schuilstal gekocht, heel fijne mensen om mee te communiceren. Snelle en correcte afhandeling met persoonlijk advies. Aanrader!

Silent Hill Ranch stallenbouw Utrecht

Silent Hill Ranch stallenbouw Utrecht

Silent Hill Ranch is gespecialiseerd in stallenbouw en ranch equipment in Utrecht. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Aarzel niet om contact op te nemen.

Silent Hill Ranch

Rommelaar 46
3202 Rillaar

+32 475 86 33 55
info@silenthillranch.be

BE0527.949.620

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Utrecht voor stallenbouw, schuilstallen, hooiruiven of een longeercirkel?

Interesse in stallenbouw of stalbenodigdheden in Utrecht? Volg ons ook op Facebook en Instagram.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x